Dependent de arta
Inchide 

Înregistrare cont nou

Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!
Certificat de Cadou

Certificat de Cadou

IMPORTANT!


Valoarea certificatului de cadou "Dependent de Artă" este stabilită de cumpărător și poate varia între minimum de 25 de euro și maximum de 10.000 de euro.


Termeni şi condiţii de utilizare a Certificatului de cadou


Certificatul de cadou "Dependent de Artă" este un document de valoare emis de Magazinul Dependent de Artă al Galeriilor ARTMARK, care poate fi folosit ca alternativă la alegerea unui cadou rafinat și decorativ. 


Pentru a veni în întâmpinarea dorinței tale de a dărui un obiect de artă unei persoane apropiate și deoarece cunoaștem că decizia achiziționării unei asemenea opere poate ridica dificultăți, îți oferim varianta Certificatului de cadou de artă. 

Alegerea unui obiect de artă este determinată, de cele mai multe ori, de o seamă de predilecții personale și disponibilități sufletești. Este un gest intim, legat de structura fiecăruia, prin care se crează o conexiune puternică cu ideea artistului și modul de exprimare a acesteia. De aceea, considerăm că darul cel mai de preț este tocmai acordarea libertății de a descoperi aceste conexiuni și afinități cu un artist sau o operă. 

Certificatul de cadou de artă a fost conceput cu intenția de a înlesni găsirea unui cadou potrivit și, totodată, de a spori satisfacția celui care se bucură de un asemenea dar. Galeriile noastre de artă de patrimoniu ori contemporană găzduiesc o gamă largă de picturi, sculpturi, lucrări de grafică și fotografie, obiecte de artă decorativă și mic mobilier de artă, din care titularul Certificatului are posibilitatea de a selecta ceea ce se află cel mai aproape de preferințele sale. 

De asemenea, documentul de valoare poate fi folosit și în cadrul Licitațiilor ARTMARK, oferindu-i-se astfel emoția și deliciul participării la un spectacol - eveniment notabil. 

Principalul atu al Certificatului de cadou de artă este flexibilitatea sa de utilizare, acesta acordându-i titularului nu numai o întindere valorică în care are libertate deplină, ci și o perioadă de până la 12 luni pentru a se decide. Cadourile pentru momente importante nu vor mai fi de acum înainte un motiv de neliniște cauzat de lipsa timpului sau de nesiguranța potrivirii cu gusturile celuilalt, ci vor aduce bucuria de a fi dăruit exact ceea ce stârnește cea mai mare mulțumire. Iar pentru a răspunde și mai bine nevoilor tale, valorile 
Certificatelor pe care ți le punem la dispoziție pornesc de la 25 de euro și merg până la 10.000 de euro, permițându-ți un bun control financiar. 

Notorietatea pe care astfel de certificate valorice, vouchere și carduri-cadou au dobândit-o în ultimii ani, garantează valabilitatea Certificatului de cadou de artă ca alternativă la cadourile obișnuite, una mult mai potrivită nevoilor și exigențelor actuale.


  €

Previzualizează.
 
Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x