Dependent de arta
Inchide 

Înregistrare cont nou

Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Confidențialitate

Artmark și Magazinul Dependent de Artă prelucrează datele cu caracter personal ale Clientului - nume, prenume, data și locul nașterii, codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, telefon, fax, adresa, e-mail, profesie, loc de muncă, obișnuințele/preferințele, potrivit notificării nr. 13177, în conformitate cu Legea nr. 677/2001, în scop de reclamă, marketing și publicitate pentru și/sau în legătură cu activitatea specifică galeriilor de artă și caselor de licitații desfășurate de către Artmark. Datele solicitate sunt destinate utilizării de către Magazinul Dependent de Artă și sunt comunicate numai angajaților Artmark și ai Magazinului Dependent de Artă cu atribuții în îndeplinirea scopului mai sus menționat. Pe viitor, datele menționate mai sus permit Artmark să țină la curent Utilizatorii cu activitatea Artmark și a Magazinului Dependent de Artă. Conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Clientul are de asemenea dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, Clientul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul S.C. Galeriile Artmark S.R.L. din str. C.A. Rosetti nr. 5, corp A, sector 1, dlui. Ionuț Alexandru Albu, Director IT. De asemenea, Clientului îi este recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei. 


Confidenţialitatea şi securitatea tranzacţiilor online sunt garantate de partenerul nostru Romcard. Website-ul dependentdearta.ro nu stochează nicio informație referitoare la instrumentele de plată utilizate.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x