Dependent de arta
Inchide 

Înregistrare cont nou

Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Despre noi

Dependent de Artă este cel mai nou proiect de shopping cultural din România, singurul de această anvergură, dedicat exclusiv artelor frumoase. Palatul Cesianu - Racoviță, locație deja consacrată ca palat al artei, cămin al Centrului Cultural ArtSociety și al Casei de licitații de Artă ARTMARK, găzduieşte din noiembrie 2011 un magazin de obiecte de artă decorativă de epocă, pictură, grafică, design și o librărie de artă românească

Magazinul Dependent de Artă este o platformă originală pentru piaţa de artă din ţară, care strânge laolaltă obiecte de artă decorativă de epocă, dar și tablouri și sculptură de dimensiuni mici, cu prețuri accesibile. Mai mult, într-o încercare inedită pentru București, magazinul fizic își propune să ofere spre vânzare toate cărțile și albumele de artă românească publicate de muzeele, galeriile și editurile din țară, dorind să se constituie în "kilometrul 0" al pieței de carte de specialitate.

Cadouri Dependent de Arta

Magazinul vă propune nu numai o selecţie de obiecte de artă pentru delectarea personală, ci şi idei noi de cadouri rafinate. Calitatea şi accesibilitatea operelor de artă, oferta de publicaţii editate de muzeele şi galeriile de artă românești, recomandările incitante de articole multimedia, gadgets şi produse creative pentru copii vor face din Dependent de Artă cea mai inspirată destinaţie online pentru cadouri. 

De asemenea, ne-am străduit să importăm în piața galeriilor de artă și avantajele uzuale ale comerțului online: plată online securizată, livrare rapidă, ambalaje de integritate și/sau de lux. Într-o piaţă de artă dominată de vânzările prin licitaţie publică, magazinele de artă sunt determinate să facă demersuri înspre transparenţa tranzacţiilor, iar Dependent de Artă este primul care îşi asumă acest proces. Pentru prima dată, obiecte de artă certificate pot fi achiziţionate online, confortabil şi fără riscuri, calitatea serviciilor purtând garanţia ARTMARK.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x